ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
ΧΗΜΕΙΑΣ
 

Ενημερωτικό υλικό, θέματα και λύσεις δοκιμίων για τις Ολυμπιάδες Χημείας, Γυμνασίου και Λυκείου

12ο Συνέδριο Χημείας Ελλάδας-Κύπρου

Το 12ο Συνέδριο Χημείας Ελλάδας Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στις 8-10 Μαίου 2015 στη Θεσσαλονίκη κάτω από τον τίτλο, "Χημεία, πυλώνας ανάπτυξης στη μετά την κρίση εποχή". 

 

Οι Σύνεδροι από την Κύπρο, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο 12ο Συνέδριο Χημείας Ελλάδας - Κύπρου 2015 είτε με εργασία – εισήγηση είτε ως απλοί σύνεδροι, θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους για το Συνέδριο στην Παγκύπρια Ένωση Επιστημόνων Χημικών (ΠΕΕΧ).


Το κόστος συμμετοχής για τους συνέδρους από την Κύπρο είναι μικρότερο από το αντίστοιχο που πληρώνουν οι σύνεδροι από την Ελλάδα και πληρώνεται άμεσα στην ΠΕΕΧ.


Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνονται: η παρακολούθηση του συνεδρίου, το αναλυτικό Πρόγραμμα και τα Πρακτικά του Συνεδρίου (σε ηλεκτρονική μορφή), η εναρκτήρια δεξίωση, οι καφέδες και τα αναψυκτικά στα διαλείμματα, καθώς και λοιπά ενημερωτικά υλικά του Συνεδρίου.

 

Η εγγραφή για το Συνέδριο θα μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

 

1. Με απευθείας κατάθεση στον λογαριασμό της ΠΕΕΧ στην Τράπεζα Κύπρου (αρ. λογαριασμού 0125-01-001420), με τη σημείωση «Συμμετοχή στο 12ο Συνέδριο Χημείας 2015 Θεσσαλονίκης. Αφού γίνει η κατάθεση, ο σύνεδρος θα πρέπει να ενημερώσει σχετικά κάποιο από τα μέλη της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου (βλ. πιο κάτω), είτε τηλεφωνικά είτε με μήνυμα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

2. Με προσωπική επαφή (και πληρωμή) με ένα από τα μέλη της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Χημείας (λαμβάνοντας και τη σχετική απόδειξη πληρωμής).

 

Η εγγραφή θα πρέπει να γίνει στην Κύπρο πριν από το Συνέδριο, μέχρι τις 30 Απριλίου 2015, καθώς η ΠΕΕΧ θα ενημερώσει έγκαιρα την Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Συνεδρίου Χημείας 2015 για τους Συνέδρους από την Κύπρο που είναι ορθά εγγεγραμμένοι για το Συνέδριο, ώστε να μπορούν να λάβουν τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης/συμμετοχής στο Συνέδριο.

 

Κόστος Συμμετοχής Συνέδρων από την Κύπρο

Σύνεδροι / Εισηγητές (μη μέλη της ΠΕΕΧ) 50 €
Σύνεδροι / Εισηγητές (μέλη της ΠΕΕΧ) 25 €

 

Μέλη της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου

Λεόντιος Φιλοθέου (e mail: leontios@outlook.com / τηλ. 99 611079)
Ηλίας Ηλία (e mail: elielias@cytanet.com.cy / τηλ. 99 337729)
 

 Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στους πιο κάτω σύνδεσμους: 

 

  1. Ιστοσελίδα συνεδρίου
  2. 2η ανακοίνωση συνεδρίου
  3. 3η ανακοίνωση συνεδρίου

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
© Copyright 2019 Παγκύπρια Ένωση Επιστημόνων Χημικών
Designed & Powered By eVenzia Technologies